Background Image
Over Mavita

Al 25 jaar ondersteunt Linda Stewart vanuit Verloskundige Maatschap Barendrecht zwangeren tijdens hun zwangerschapsperiode met professioneel advies en praktische tips. Die kwart eeuw aan ervaring en kennis wordt sinds 2015 aangevuld met wat jongere verloskundigen en echoscopisten. Daarnaast is sinds 2015 de naam van de praktijk veranderd in Mavita verloskundigen Barendrecht. Compleet met een nieuw logo en een nieuwe website, maar met de vertrouwde aanpak en hartelijkheid.

Sinds maart 2020 is de praktijk gevestigd aan Windsingel 164B in Barendrecht. We heten jullie graag welkom in onze nieuwe praktijk met meer ruimte, lekkere koffie, de nieuwste echoscopie-apparatuur en gezamenlijke informatieavonden in het vooruitzicht.

De verloskundigen spreken naast Nederlands ook Engels en wanneer je Linda treft kan zij je in het Grieks te woord staan. Zodat we soms ook in jullie eigen taal uitleg kunnen geven tijdens de zwangerschap en bevalling.

Tamara

Een aantal verschillende gezichten zullen jullie tijdens de zwangerschap zien. Vaak weet ik al het een en ander over jullie op het moment van de eerste ontmoeting, maar via deze weg wil ik ook alvast iets over mijzelf vertellen. Ik ben Tamara Rietveld, van jongs af aan had ik al interesse voor de gezondheidszorg. Het beroep van verloskundige was voor mij toen nog onbekend en de focus lag op kinderarts worden. Naarmate de jaren vorderden en deze droom iets minder realistisch werd, kwam de opleiding verloskunde op mijn pad. Na een aantal toelatingsrondes en een positief bericht hierop, besloot ik deze weg in te slaan. Hier heb ik geen moment spijt van gehad en sinds november 2016 ben ik verloskundige. Na mijn afstuderen heb ik in een aantal verschillende praktijken waargenomen, zodat ik kon ontdekken wat voor mij de juiste manier van verloskunde bedrijven is. Sinds 2017 werk ik bij Mavita, hier kan ik werken op de manier die voor mij juist voelt. Als zwangeren, samen met jullie partner, staan jullie met je eigen wensen en behoeften in het middelpunt. Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om hier een weg in te vinden, zodat jullie uiteindelijk met een goed gevoel terug kunnen kijken op de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.

Jo-An

Ik ben Jo-An Hoogendijk, verloskundige en moeder. Ik ben opgegroeid in Hendrik Ido Ambacht en ik kom uit een groot gezin. In 2016 ben ik getrouwd met Michiel, in februari 2019 is onze dochter Charlie geboren en in februari 2021 is onze zoon Scott geboren. Het is prachtig om nu zelf het moederschap te ervaren.

Als verloskundige kan ik werken met hart en hoofd. Zo ben ik betrokken bij mijn cliënten en is iedere zwangerschap, bevalling en kraamperiode uniek. Het creëren van een vertrouwensband is hierbij essentieel. Tegelijkertijd ben ik bezig met medisch handelen als analyseren, risico’s inschatten, keuzes maken etc. Op deze manier kan ik een waardevolle toevoeging zijn voor onze cliënten. En dat maakt het werk als verloskundige zo mooi en leuk. Ik heet je van harte welkom in de praktijk!

Meld je aan en we helpen je graag op weg door je zwangerschap