Background Image

Over mavita

Al 25 jaar ondersteunt Linda Stewart vanuit Verloskundige Maatschap Barendrecht zwangeren tijdens hun zwangerschapsperiode met professioneel advies en praktische tips. Die kwart eeuw aan ervaring en kennis wordt sinds 2015 aangevuld met wat jongere verloskundigen en echoscopisten. Ook is Linda sinds 2015 verder gegaan onder de naam Mavita verloskundigen Barendrecht. Compleet met een nieuw logo en een nieuwe website, maar met de vertrouwde aanpak en hartelijkheid.

De praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Hoefslag te Barendrecht is eveneens vernieuwd. De vertrouwde plaats voor de standaard controles is nu ook voorzien van de nieuwste echoscopie-apparatuur.
Vanaf augustus 2015 hebben we ook een nieuwe spreekuur locatie, namelijk in Vrouwenpolder, in de Hof van Maxima! Net zo gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

De verloskundigen spreken naast Nederlands ook Engels en Grieks. Zodat we soms ook in jullie eigen taal uitleg kunnen geven tijdens de zwangerschap en bevalling!

Meld je aan en we helpen je graag op weg door je zwangerschap