Background Image

Evaluatie

We vinden het heel leuk om te horen hoe jullie onze zorg hebben ervaren. Dus vertel ons gerust wat je van onze begeleiding vond. En als jullie het geboortekaartje naar de praktijk opsturen zullen we die zeker weten een mooie plekje op het prikbord geven!

We doen ons best onze zwangeren goede zorg aan te bieden. Mocht er toch iets zijn wat je als minder prettig hebt ervaren, kun je dit ten alle tijde bij ons aangeven. We staan open voor feedback of suggesties ter verbetering. Je kan dit mailen naar info@mavita.nl

Heb je klachten over de zorgverlening, kom dan altijd naar ons toe om er over te praten. Misschien is er sprake van een misverstand dat in een gesprek kan worden opgelost. Levert het gesprek je niets op, of zijn er redenen om dat gesprek niet aan te gaan, dan kan je de klacht voorleggen aan de klachtenfunctionaris.

Klachtenfunctionaris

Lukt het niet om er samen uit te komen? Of wilt u hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt u graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

Contactgegevens

Contact opnemen met de klachtenfunctionaris kan via onderstaande link:

www.klachtverloskunde.nl

Tel: 088 – 024 51 23

Email: klachtverloskunde@cbkz.nl

Meld je aan en we helpen je graag op weg door je zwangerschap