Voorlichtingsdagen ziekenhuizen in de regio

Bevallen in Geboortehuis Maas gevestigd in het Maasstad ziekenhuis.

Sinds dit jaar werken het geboortehotel Maasstad en het Maasstad ziekenhuis tijdens de bevalling samen op 1 afdeling. De bevalkamers van het geboortehotel zijn verplaatst naar de verlosafdeling van het Maasstad ziekenhuis. Ze gaan nu samen verder onder de nieuwe naam: Geboortehuis Maas.

Data voorlichtingsdagen van Geboortehuis Maas 2016:

14 januari 2016
3 maart 2016
19 mei 2016
7 Juli 2016
15 september 2016
10 november 2016

Vanaf 19.00 ben je van harte welkom in de Maasstadzaal van het Maasstad Ziekenhuis. Koffie/thee staat voor je klaar en er is een informatie- en kraammarkt. Om 19:30 uur start de presentatie. De avond duurt tot ongeveer 21.15 uur. Op de site kan je het aanmeldingsformulier invullen, dan staat er een leuke goodybag voor je klaar. Er zijn ook borstvoedingsvoorlichtingsavonden en het borstvoedingscafé! De data hiervoor kan je ook op de site van geboortehuis Maas vinden.

2

Bevallen in Moeder en Kindcentrum Ikazia ziekenhuis.

In het Ikazia ziekenhuis bevindt zich op de 8e etage van het ziekenhuis het Moeder en kind centrum. Hier kan je poliklinisch bevallen. Er is een bad waarin je kan bevallen en ook hebben ze in het Ikazia de mogelijkheid tot het gebruik van lachgas tijdens je bevalling.

In het Ikazia kunt u iedere dinsdagavond in de oneven weken een inloopavond bezoeken. U bent tussen 17.30 en 19.30 van harte welkom. Voor de inloopavond hoeft u zich niet aan te melden. U kunt zich op de avond zelf  melden bij het Moeder en Kind Centrum op de 8e etage in de lounge.

1

Bevallen in Rhena in het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht.

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht heeft elke eerste dinsdag van de maand een uitgebreide informatie-avond over bevallen in het Albert Schweitzer. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op locatie Dordwijk. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is tussendoor een pauze. Er is een rondleiding  op de verlossuites en (onder voorbehoud) een kraamsuite, een presentatie over bevallen bij Rhena  en een kraammarkt met diverse informatiekraampjes.

3 (Custom)